6. 9. 2009

20.-21. júl 2007


iba som tak včera rozmýšľal
o tom čo bolo dnes
zrazu mi do izby vbehla vypchatá
veverička
vyvrátil som jej kožuch z vnútra
von a naopak
naruby
zbesnené okná stečú dole
po tvári
a zase raz idem spať
ešte musím nájsť tyčinku
do uší

6 komentárov:

  1. veľmi mnohopodlažné, prvýkrát som si ani neuvedomil, že včera je skôr ako dnes, druhýkrát som si neuvedomil tri bodky

    jenda z najlepších, podľa môjho všeobecne prevládajúceho názoru

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dakujem, Simplexna schizofrenia, tvoj pozitivny postoj si vysoko cenim...
    tiez ju mam rad, vznikla davnejsie, ked som eperimentoval s psychickym automatizmom, ale toto len tak polovicne...je zaujimave, ze takym sposobom moze vzniknut aj nieco hlbsie...
    ...:)ja som si zase az teraz po precitany profilu uvedomil, ze tvoje meno je silne pozitivne a stastne...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne sa páči skôr ten podtextuálny charakter, stáť na ostrí dvoch dní - dnes a včera a dnes.
    metaforu s vyvracaním mám velmi rád, sám ju v podobnej modifikácii používam. prečo veverička?

    tyčinky sem nepatria, ušetril by som si ich na nejakú prózu. a prečo to človeku vlastne vonia vlastný prd?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. neviem preco vevericka...napisal som to ale asi za 20 sekund,bolo to tak trochu automaticky,mame oproti oknu bytu vrcholec smreku...asi preto...
    a inak tycinky, tie su moja uchylka, robim to aj 10 krat denne, aj ked to nie je zdrave:)...diky za kritiku:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. co sa tyka prdu...neviem...ale niekedy vonia viac a niekedy vonia menej...vsak?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. najhoršie prdy sú po mäse, ktoré nebolo marínované v alkohole alebo nebolo skombinované so správnymi bylinkami, môj rekord je prd čo vytrval dve hodiny pred notebookom
    úplne najhoršie mäso je kura, kačka a hus, divina je nepomerne lepšia
    príjemné prdy sú z rýb
    vynikajúce prdy sú z olív, ale treba enormné množstvo a minerálku
    najintenzívnejšie (krátkodobo) a najkrajšie sú z čili papričiek, ale minimálne druhý stupeň štipľavosti

    OdpovedaťOdstrániť